Autor: Kai Saard • 11. detsember 2019

Kas oled oma inimest tegelikult ka kuulanud või näinud teda ainult Exceli tabelis?

Tööandja võib trumbata kõik teised organisatsioonid palga või hüvede paketi poolest üle, aga põhjus, miks inimesed ettevõttesse tulevad ja sealt lahkuvad, on hoopis midagi muud – tihtipeale emotsiooni tasemel. Sellest teemast ja peresõbraliku tööandja kuldmärgise pälvimisest rääkisid lähemalt LHV personalijuht Liisa Põldma ja tööandja brändingu juht Ragne Maasel.
LHV iga-aastane hackathon Telliskivis sel aastal, kus oli fookuses jätkusuutlik ettevõtlus.
Foto: M. Heinmets

LHV jaoks on väga tähtis, kuidas töötajad ennast ettevõttes tunnevad ja milline on avalik kuvand ning et need kaks omavahel klapiksid. „Suur eesmärk on ju ennast ettevõttena pidevalt arendada ja seetõttu ma arvan, et peresõbraliku tööandja kuldmärgise programm andis paljudele ettevõtete tegevusplaanidele n-ö paar grammi enesearenduses juurde. Ka LHV-s tahtsime personalivaldkonnaga nii põhjalikult tegeleda kui võimalik ja see programm aitas oma tugeva raamistikuga hästi kaasa,ˮ kommenteerib Liisa Põldma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456