Autor: Sirje Tammiste • 9. jaanuar 2020

Mida töötajat koondades kindlasti jälgida?

Paljud eraettevõtted on olenemata riigieelarve kasvutrendi planeerimisest silmitsi olukorraga, kus töötajaid tuleb koondada. Tõsi, sama väljakutse ees on ka need riigiettevõtted, keda riigireform puudutab. Olen ise neid koondamisnõustamist konsulteerinud ja saanud kogemust – ebamäärasus, selgusetus ja selgete plaanide puudumine mõjub ametnikele demotiveerivalt ja kurnavalt.
Foto: Unsplash

Toon välja mõned põhimõtted, mida võimaluse korral koondamiste läbiviimisel järgida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456