Autor: Tiina Lang • 24. jaanuar 2020

Muutuv töökeskkond: vajadused ja heaolu

Nutiseadmed, ergonoomilised töövahendid ja keskkond, millest mõnekümne aasta eest tööl ei osatud unistada, on muutunud iseenesestmõistetavaks. Samas hinnatakse privaatsust, mida avatud tööruumid alati ei soosi.
Foto: pixabay

1980. aastate algus. Puidutsehhis, kus treiti peamiselt nööpe ja pöörasid, langes peenike puidutolm puudrina näole ja väikesed keerdus laasturibad „kaunistasid” juukseid nagu fusill'id. Tööpäeva lõpuks kattis tolmukord lisaks riietele ka sellealust keha. Pesta ennast polnud võimalik. Pärast vahetuse lõppu kloppisid töötajad sõltumata ilmast õues oma kitli suuremast sodist puhtaks ja tõmbasid kitsukeses riietusruumis kojuminekuriided selga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456