Autor: Tiina Lang • 31. jaanuar 2020

Noored töötuse nõiaringis

Kuidas aidata leida tööturul oma kohta tuhandetel noortel, kes enam ei õpi, samas ka ei tööta ega tea, millist tööd nad üldse teha sooviksid?
Foto: Unsplash

Toauks on kinni. Marek avab selle enamasti alles vastu südaööd, et siis korraks kuskile kaduda. Millega kolmekümnele eluaastale lähenev noormees oma päevad täidab, seda vanemad täpselt ei tea. Ilmselt mängib arvutis pokkerit. Kutsekoolis ehitajaks õppinud keskharidusega noormees pole oma erialal päevagi töötanud, sest amet ei meeldi talle. Must ja raske töö, pealegi lubati algajale ehitusmehele esialgu vaid miinimumpalka. Pole motiveeriv. Õigupoolest polegi Marek oma elus järjepidevalt tööl käinud. Teinud vaid juhuotsi, maandunud kodus ja olnud vanemate kostil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456