Autor: Urve Vilk • 4. mai 2020

Kristiina Lõhmus: tööl peab olema natuke ebamugav

SEB Panga personalikonsultandi Kristiina Lõhmus
Foto: Meeli Küttim
SEB Panga personalikonsultandi Kristiina Lõhmuse jaoks on alati olnud väga oluline isiklik areng. „Minu jaoks on vajalik, et mul oleks natukene ebamugav,” ütleb ta. „Mugavustsoonis ei saa areneda – mugavusest ei sünni huvitavaid ja suuri asju.”

Kristiina Lõhmuse vedada on SEBs, kus töötab ca 1100 inimest, teemad, tänu millele on ärisse kaasatud inimlik vaade. „Tegelen erinevate personaliprotsessidega alates sellest, kuidas meeskondi üles ehitada, kompetentse arendada, töötajate rahulolu tagada,“ räägib ta. Lisaks on tema vedada personaliarenguprogrammid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456