Autorid: Maive Premet, Kai Saard • 5. juuni 2020

Eesti Pagari personalispetsialist: lahkuvate ukrainlaste asemel värbame kohalikke

Eesti Pagari personalispetsialist Maive Premet selgitab, et kriisis on olnud suur mure võõrtöötajatega ja sellega, mis saab töösuhetest edasi. Koondama pole ettevõtte veel pidanud. „Vastupidi, värbasime lahkuvate ukrainlaste asemel uusi töötajaid ja keskendusime eestlastele. Ukrainlaste tööload hakkasid küll lõppema mai keskpaigast, aga uusi töötajaid nende asemele otsisime juba aprillis.ˮ
Foto: Pixabay

Rohkelt segadust

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456