Autor: Kai Saard • 2. juuli 2020

Miniintervjuud: kuhu liigub tööjõuturg?

Ilmselt ei ole kriisi tipp veel käes – kvartal kvartali järel rullub see alles sektorite kaupa lahti, arvab Coopi personalidirektor Kerstin Jaani. „Keeruline on ka see, et kui praegu on järjekord pikk näiteks turismisektori tõttu, siis need ei ole ju töötajad, kes oleksid unistanud tööst logistikas või kaubanduses. Me kõik teame, millist tulemust saadakse siis, kui ei tehta tööd, mis päriselt meeldib.ˮ

Kuidas tajuvad personalijuhid tööjõuturu muutusi? Kas ja mis pärast viiruse puhangut tööjõuturul muutuma hakkab? Kuhu läheb jõupositsioon? Kas kandidaate on jalaga segada ja nad peavad nüüd töö leidmisega rohkem vaeva nägema? Taaskord avaldasid arvamust Eesti suuremate ettevõtete personalijuhid ja teised asjatundjad.

Coopi personalidirektor Kerstin Jaani
Foto: Meeli Küttim
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456