Autor: Personaliuudised.ee • 25. august 2020

Mida pidada silmas koolis töö korraldamisel?

Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula selgitab, kuidas uuel kooliaastal tööd korraldada, nüüd kus koroonaviirus on taas laiemalt levima hakanud.
Peetri kool.
Foto: Meeli Küttim

Töötan õpetajana ühes üsna suures koolis. Uus õppeaasta tuleb aina lähemale, kuid viimase aja uudiseid koroonaviiruse leviku kohta vaadates tekib mul hirm. Klassides on korraga palju lapsi, vahetundide ajal on koridorid inimesi täis ja õpetajate puhketuba on meil üsna väike. Juba 1. septembril on korraga aktusel kõik õpilased ja kooli töötajad. Kuna tööandja ei ole meile selgeid juhiseid töö ümberkorralduse kohta andnud, siis ma kardan tööle minna. Mida sellises olukorras teha?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456