Egle Saska • 27 august 2020
Uudised
Ainult tellijale

Egle Saska: keeruline aeg nõuab usaldust ja paindlikkust

Eriolukorras said paremini hakkama organisatsioonid, kellel oli paindliku tööaja ja kodukontori kogemus. Kaugtöö kogemuseta organisatsioonides võttis uue reaalsusega kohanemine palju kauem aega ning tekitas töötajatele niigi ebakindlal ajal lisastressi.

PCC Projekt AS-i personaliparter ja koolitaja Egle Saska.  Foto: Meeli Küttim

Küsisin sel kevadel ühel veebikoolitusel keskastme juhtidelt, mis on eriolukorras inimestega töötades kõige raskem. Enim vastati, et vähenenud on piir töö ja vaba aja vahel. Teine levinum mure oli, et mitte kõik töötajad ei suuda kodukontoris tulemuslikult töötada. Vestluses selgus, et palju vähem oli selliseid muresid neis organisatsioonides, kus kasutati tulemusjuhtimist ning juhil ja töötajatel oli eesmärkidest ühine arusaam. Selliste organisatsioonide töötajad planeerisid iseseisvamalt oma tööd ja tööks vajaliku info vm sisendi hankimist ja kui tekkis lisaaega, kasutasid seda targalt enese arendamiseks, näiteks veebikoolituste abil.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700