Autor: Egle Saska • 27. august 2020

Egle Saska: keeruline aeg nõuab usaldust ja paindlikkust

Eriolukorras said paremini hakkama organisatsioonid, kellel oli paindliku tööaja ja kodukontori kogemus. Kaugtöö kogemuseta organisatsioonides võttis uue reaalsusega kohanemine palju kauem aega ning tekitas töötajatele niigi ebakindlal ajal lisastressi.
PCC Projekt AS-i personaliparter ja koolitaja Egle Saska.
Foto: Meeli Küttim

Küsisin sel kevadel ühel veebikoolitusel keskastme juhtidelt, mis on eriolukorras inimestega töötades kõige raskem. Enim vastati, et vähenenud on piir töö ja vaba aja vahel. Teine levinum mure oli, et mitte kõik töötajad ei suuda kodukontoris tulemuslikult töötada. Vestluses selgus, et palju vähem oli selliseid muresid neis organisatsioonides, kus kasutati tulemusjuhtimist ning juhil ja töötajatel oli eesmärkidest ühine arusaam. Selliste organisatsioonide töötajad planeerisid iseseisvamalt oma tööd ja tööks vajaliku info vm sisendi hankimist ja kui tekkis lisaaega, kasutasid seda targalt enese arendamiseks, näiteks veebikoolituste abil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456