Autor: Personaliuudised.ee • 22. september 2020

Tööle nii, et kogemust üldse polegi? Jah!

Kuressaares tegutsev rahvusvaheline elektroonikatööstusettevõte Incap Estonia võtab osa Töötukassa algatusest „Minu esimene töökoht”, mille raames aitab vähese töökogemusega Saaremaa noortel tööellu sisse elada ja alustada tööalast karjääri elektroonikatööstusest.
Incap Estonia juht Greg Grace
Foto: Valmar Voolaid

Incap Estonia elektroonikatehase juhi Greg Grace'i sõnul on elektroonikatööstus praegu Eesti tööstussektori üheks parimaks näiteks automatiseerimise alal, kuid sellegipoolest vajatakse tehases töökäsi, kes aitaks ajakohaseid nutikaid seadmeid juhtida. „Noorte uudishimu, soov uusi oskusi õppida ja tahe ennast tööturul teostada on julgustanud meid kutsuma oma tehasesse tööle ka neid noori, kellel pole veel näidata ette pikka ja põhjalikku kogemust,” selgitas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456