Autor: Personaliuudised.ee • 20. oktoober 2020

Kanada: töötajad soovivad kodust töötada

Peaaegu pooled (45%) töötavatest kanadalastest eelistaks töötada kodust vähemalt kolm korda nädalas ning rohkem kui neljandik töötajatest eelistaks paindlikku tööaega.
Foto: Pixabay

Kaugtöö võimalus köidab eriti nooremat põlvkonda – vähemalt kolm päeva nädalas soovib kodust töötada 61% 18–34aastastest, 35aastaste ja vanemate seas on vastav näitaja 43%. Samas pole 69% küsitletutest nõus sellega, et muudatuste tõttu väheneb nende töötasu. Peaaegu pooled (43%) töötajatest arvavad, et COVID-19 tähistab nende tavapärase üheksast viieni kontoris töötamise lõppu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456