Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 11. november 2020

KKK: millal tekib koondamise olukord

Kui töötajad suunatakse tööle teise, samas linnas asuvasse kauplusse, kas siis tekib koondamise olukord või mitte? Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Unsplash

Ühes linnas asub ettevõtte mitu kauplust. Töötajate töölepingutes on töötamise kohana nimetatud konkreetne kauplus. Kas siis, kui sulgeme ühe kaupluse ja suuname töötajad tööle teise, samas linnas asuvasse kauplusse, tekib koondamise olukord või mitte?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456