Autor: Personaliuudised.ee • 2. detsember 2020

Nõuandeid virtuaalse jõulupeo korraldamiseks

Koroonaviiruse levimise tõttu kehtivate piirangute ja jätkuva kodus töötamise valguses tundub ülimalt tõenäoline, et sel aastal peab töökollektiivide jõulupidusid varasemaga võrreldes hoopis teisiti korraldama.
Foto: Unsplash

Siiski ei maksa kurvastada, sest koroonaviirus ei saa jõulupühi täielikult ära jätta. Tööandjad peavad lihtsalt loovalt lähenema ja välja mõtlema alternatiivseid viise tähistamiseks. Pole mõtet oodata, et nähakse bossi tantsupõrandal, vaid tervitada mitte enam nii uut virtuaalse peo mõtet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456