Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 4. jaanuar 2021

KKK: kaugtööd tehakse poolte kokkuleppel

Kas ja mis tingimustel on tööandjal õigus suunata töötaja pikemaks ajaks (mitmeks kuuks) kodukontorisse tööle, kui töötaja ütleb, et tal ei ole kodus tööks vajalikke tingimusi (ebasobiv ruum, töölaud, -tool; keskendumist segavad faktorid, nt väikesed lapsed)?
Foto: Pixabay

Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456