Autor: Kai Saard • 9. jaanuar 2021

Katrin Püks | 5 küsimust personalijuhile

Alexela personalijuht Katrin Püks ütleb, et iga juht peaks tundma oma töötajaid ja uurima neilt, mida ta saab veel teha, et tema inimesed oma tööd paremini teha saaksid. „Meeskonna edu sõltub igast selle liikmest, mitte ainult juhist. Samas ongi juht eeskujuks.ˮ
Katrin Püks
Foto: Andres Laanem

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456