Autor: Kai Saard • 19. detsember 2020

Helena Evert | 5 küsimust personalijuhile

„Kui sulle tehakse hämmastav pakkumine, aga sa ei ole kindel, kas oskad seda teha, siis ütle jah ja õpi seda tegema hiljem.ˮ Täpselt nende Richard Bransoni sõnade järgi on Helena Evert võtnud vastu kõik ettepanekud ja uude ning põnevasse ametisse suure kirega suhtunud.
Helena Evert
Foto: Andres Laanem

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456