Autor: Personaliuudised.ee • 12. aprill 2021

Välisuudiseid: Austraalias on suur nõudlus meditsiinitöötajate järele

LinkedIn tegi Austraalia tööturule keskenduva uurimuse, mille eesmärk oli suunata edasisi talendijuhtimise strateegiaid. Tulemustest joonistus välja nii COVID-19 mõju värbamisele kui ka muutuvad nõudmised oskustele.
Foto: Unsplash

Analüüsiti üle 15 000 ametikohta, mille kasvumäär oli möödunud aasta aprilli ja oktoobri vahel suurim, ja võrreldi seda aasta varasema perioodiga. Austraalias oli näha kolme peamist suundumust: hoolekandemajanduse tõus, suurenev nõudlus ülekantavate oskuste järele ning digitaalse transformatsiooni kiirenemine ja kaugtöö.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456