Autor: Kerstin Jaani • 28. mai 2021

Coopi kogemuslugu: vähenenud töövõimega töötajad kui väärtuslik ressurss

Coop Eesti grupis töötab vähenenud töövõimega töötajaid sõltuvalt piirkonnast 5–9%. Nende hulgas on varjatud vähenenud töövõimega töötajaid rohkem kui nähtavalt vähenenud töövõimega.
Coop Eesti Keskühistu personalidirektor Kerstin Jaani

Coopi vaatekoht on, et iga inimene on väärtuslik ning erivajadused meid ei heiduta. Me ei ole kunagi teinud vähenenud töövõimega inimestele suunatud suurejoonelisi värbamisturunduse projekte, sest see on meie jaoks argipäev – värbame kõiki inimesi ning tööd jagub kõigile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456