Autor: Urve Vilk • 1. november 2021

Suur persoonilugu | Hels Mikkal tahab aidata kõigil meeskonnas edukas olla

Südameapteegi personalijuht Hels Mikkal püüab juhina oma meeskonda inspireerida. Ta aitab juhtidel luua ja juurutab ka ise coach’ivat juhtimiskultuuri, et kõigil oleks põnev ning kõik areneksid ja õpiksid üksteiselt.
Südameapteegi personalijuht Hels Mikkal
Foto: Meeli Küttim

Hels Mikkal on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli majandusteaduskonna. „Kui kooli läksin, oli kõik veel „punane”, ja kui lõpetasin, oli kõik muutunud,” meenutab ta, kuidas õppis aastatel 1986–1991 tööstuse planeerimist. Sellist eriala enam õppekavas pole, aga tol ajal oli see väga populaarne.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456