Autor: Personaliuudised.ee • 14. jaanuar 2022

Personalitöö aastakonverentsi soodushind lõpeb sel pühapäeval

Ainult selle pühapäevani kehtib soodushind 10. veebruaril toimuvale Personalitöö aastakonverentsile, kuhu on tulemas juba pea 150 personalitöötajat.
Personalitöö aastakonverentsi esinejad

Millest juttu tuleb?

Suures paneelis tuleb koos ekspertidega inimlikult juttu tööseaduste muudatustest ja sellest, kas tööandjate elu läheb kergemaks.

Paneelis osalevad Sotsiaalministeeriumi tööpoliitika ja töökeskkonna juht Seili Suder, Orkla personalidirektor Krista Laever, Swedbanki personalijuht Ülle Pind ning Transpordiameti personaliosakonna juhataja Eveli Punnison. Paneeli juhib Delovõje Vedomosti ärijuht Alyona Stadnik.

Teises suures paneelis arutame, kas, miks ja millistel ettevõtetel on mõistlik avaldada töökuulutustel ja mujal palgavahemikud. Paneelis osalevad nii poolt kui ka vastu olevad tööandjad: G4S-i personalijuht Indrek Sarjas, Rimi Eesti Food AS-i personalijuht Kaire Tero, Swedbank Eesti pangajuht Olavi Lepp ning R-kioski personalijuht Piret Aess. Paneeli juhib Delovõje Vedomosti ärijuht Alyona Stadnik.

Rahandusministeeriumi rahatarkuse koordinaator Liisi Kirch teeb ülevaate parimatest nippidest, mille abil töötajate rahatarkust arendada.

Psühholoog Mare Teichmann räägib psühhosotsiaalsete ohutegurite seotusest töö tulemuslikkuse ja organisatsioonide tervisega ning toob sisse teaduspõhise mõõtmise ja tõenduspõhise sekkumise.

Vestlusringis lahendame puslet juhi, töötaja ja personalijuhi vaimne tervise kontekstis. Vestlevad ja kogemust jagavad Ampler Bikesi personalijuht Evelin Andrespok, PARE tegevjuht Mailis Neppo, Helmese personalijuht Maris Viires ning psühholoog ja koolitaja Andero Teras. Paneeli juhib moderaator Jüri Muttika.

Nordea Eesti juht Tiina Käsi ning mitmekesisuse ja kaasatuse projektide eestkõneleja ja -vedaja Külli Bekker võtavad pulkadeks ettevõtte mitmekesisuse ja kaasamise teevad ning selgitavad, miks on need tänapäevase organisatsioonikultuuri lahutamatud osad.

Idufirma minutitest võtab Salvi personalijuht Kairi Pauskar ette oma kogemusest teema, kuidas startup-maailmas ellu jääda ja väärtust luua ning seejuures iseenda vaimset tervist hoida.

Üle ega ümber ei saa ka tehnoloogiast – Elisa Eesti telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann räägib sellest, et varem või hiljem jõuavad kõik tehnoloogilised lahendused ka mingil viisil personalitöötajate lauale. Ta jagab ka Elisa kogemuslugu tehisintellekti kasutamisest.

Päeva lõpetab Jobbaticali tegevjuht ja asutaja Karoli Hindriks, kes jagab, kuidas aitab välisvärbamine kaasa Eesti tööandjate jätkusuutlikkusele.

Personalitöö aastakonverentsi soodushind 249 eurot + km kehtib ainult selle pühapäeva ehk 16. jaanuarini (k.a). Täishind on 100 eurot kallim. Registreerida saad SIIN.

Vaata SIIT, kes juba kirjas on.

Kuni 20. jaanuarini saab esitada kandidaati personalitöö edendaja konkursile. Võitja kuulutame välja Personalitöö aastakonverentsil 10. veebruaril. Kandidaadi esitamise kohta saad rohkem infot SIIT.

Personalitöö aastakonverentsi esinejad
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456