Autor: Triin Keba, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 19. september 2022

Kõik, mida tuleb teada õppepuhkusest

Millistel juhtudel peab tööandja võimaldama töötajale õppepuhkust? Kas õppepuhkust tuleb anda ka ülikoolis mikrokraadiprogrammis õppijale? Kas töötajal on õigus õppepuhkusele ka siis, kui ta omandab eriala, mis ei ole otseselt tema tööga seotud?
Foto: Pexels

Sügise tulek toob kaasa koolimineku ja ka õppepuhkused. Kuna töötaja õppepuhkusel viibimine mõjutab tööandjat ja tema töökorraldust oluliselt, tekib tööandjal sellega seoses hulk praktilisi küsimusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456