Autor: Helen Roots • 9. jaanuar 2024

Tööst ja palgast aastal 2023

Millega algab ja lõpeb pardalevõtmine? Milline on uue aja töökeskkond ja kuidas koolitada moodsa aja inimest? Kus õitseb tööõnn ja kuidas töötajate erinevused ettevõtte kasuks tööle panna? Mida teeb AI personalitöös ja kuidas arenguvestlus ka päriselt arendav oleks?
Foto: Pixabay

Need ja paljud teised küsimused said 2023. aastal vastuse Personaliuudiste ja Äripäeva Raadio saates „Töö ja palk“.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456