Autor: Helen Roots • 7. jaanuar 2024

Valik Personaliuudiste loetuimatest lugudest aastal 2023

Nagu aasta lõppedes tavaks, piiluvad ka Personaliuudised möödunud aasta lugejanumbritesse ja toovad lugeja ette lood, mis aasta jooksul enim kõneainet on tekitanud. Võib-olla on midagi tähtsat kahe silma vahele jäänud või tahab taas üle kordamist!
Foto: Pexels

Ülevaatest selgub, et aasta peamised märksõnad olid töötaja ja tööõigus, huvi pakkusid ka tööandja brändingu teemad ning aasta loetuimate lugude esinelikus on eranditult valdkonna palgaraportid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456