Autor: Marika Raiski, CoachMe juhtimis-coach (PCC) • 3. jaanuar 2023

Kesiseid juhtimispraktikaid viljelevalt juhilt on tihtipeale rohkem õppida

Tuleb tõdeda, et halbu juhtimispraktikaid viljelevatelt juhtidelt on tihitipeale kergem ja rohkemgi õppida kui juhtidelt, kes on väga head ja tugevad. Omaette küsimus on, kuivõrd pikalt saavad veel kesiseid juhtimispraktikaid viljelevad juhid oma ametipostidel olla, sest peale kasvavad põlvkonnad on minetanud meie esiisade võltsviisakuse kannatada halba kohtlemist.
Marika Raiski: Kui küsimusele, kes mind siin selle tööülesandega aidata soovib, järgneb vaikus, tuleb endale peeglis otsa vaadata.
Foto: Jake Farra

Nendel õppekohtadel on ka psühholoogiliselt lihtsasti selgitatavad tagamaad. Kui meid koheldakse hästi, võib see tunduda loomuliku ja elementaarsena ning me ei oskagi sellele nii suurt tähelepanu pöörata ja seda niivõrd hinnata. Samuti ei ole me sel juhul nii kergesti valmis analüüsima, mida see juht täpsemalt teeb, sest töö saab tehtud, kõik sujub ja inimesed tunnevad ennast hästi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456