Autor: Helen Roots • 16. november 2023

5 küsimust aasta koolitaja eriauhinna võitjale

Aasta koolitaja eriauhinna pälvis tänavu Combat Ready koolitaja Priit Lilleväli. Miks militaarne juhtimine aina populaarsust kogub ja missugustest oskustest tänapäeva juhtidel kipub puudus olema, loe allolevast intervjuust!
Foto: Raul Mee

Aasta koolitaja konkursi statuut näeb ette, et oma häält ei saa anda möödunud aasta koolitajale, ent tänavuse aasta koolitaja Kati Oravaga peaaegu võrdselt hääli kogus sellest hoolimata eelmise aasta võitja Combat Ready meeskonna esindaja Priit Lilleväli, kelle otsustasime samuti ära märkida ja anda talle silmapaistva tegevuse eest Koolituskonverentsi eriauhinna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456