Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 19. jaanuar 2024

Pekkikeeramise meistriklass: emotsioonid

Võib kõlada uskumatuna, ent inimene – ka eestlane! – on emotsionaalne loom. Selle täna pekki keeramegi!
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Tavapäraselt jagatakse inimesi kaheks – ratsionaalsed, kes räägivad numbrite ja tegude keeles, nt „Ma olen viis korda analüüsi teinud ning 50% tulemustest olid samad“, ja emotsionaalsed, kes jagavad kogemusi ja mõtteid tunnete ja emotsionaalse keelekasutuse kaudu, nt „Ma olin püha viha täis, kui Jüri jättis jälle õigeks ajaks koosoleku materjalid saatmata“ või „Ma tundsin ennast nii halvasti sinu kirja lugedes, sest sinu hüüumärkidest tulvil kiri karjus lausa minu peale!“.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456