Autor: Helen Roots • 6. märts 2024

Kas mehed on personali valdkonna õrnem sugu?

Eile, 5. märtsil tähistasime võrdse palga päeva ja nentisime, et jätkuva kahanemise asemel palgalõhe möödunud aastal hoopis kasvas 2,8 protsendipunkti võrra, ulatudes 17,7 protsendini. Selle tulemusega oleme Euroopa Liidus tipus!
Personali valdkonnas saame meeste poole kaldu olevast palgalõhest rääkida vaid ühel ametipositsioonil. Meessoost personalijuht aga teenib oma naiskolleegist keskmiselt üle tuhande euro vähem!
Foto: Pixabay
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456