Autor: Personaliuudised.ee • 18. märts 2024

Hõbestrateegiate projekt integreerib vanemaealisi töötajaid tööturule

Rahvusvahelise projekti “Silver Strategies” eesmärk on parandada tööturuvõimalusi pensionieale lähenevatele inimestele ja pensioniealistele. Projekti käigus töötatakse välja ühised diskrimineerimisvastased strateegiad Kesk-Baltikumi ettevõtetele.
Projektikohtumine
Foto: Liina Helstein

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktori Piret Potisepa sõnul on meie ettevõtete teadlikkuse tõstmine seoses vanemaealiste töötajate parema kaasamisega kiiresti kasvava tähtsusega. „Meie inimesed töötavad aina kauem ja eri põlvkondade koostöö soodustamine süsteemse teadlikkuse tõstmisega võimaldab tagada kõigile parema töökeskkonna,“ sõnas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456