Autor: Piret Potisepp, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktor • 17. mai 2024

Trend versus signaal personaliinimese töös

Miks võtta aega ja sõita mitmeks päevaks Riiga? Mis sõnumeid jagasid meie naabrid ja millised olid üldised muljed ja suundumused?
Eesti delegatsioon koos Linda Scottiga.

“Kui mõtlesin, millest sel korral kirjutada, avanes ees lai valik teemasid. Just oli möödunud naistepäev, mis tõi esile teemad võrdsest kohtlemisest, palgalõhest ja võimalustest töökohal edasi liikuda. Hiljuti oli ka koolivaheaeg, mis äratab huvi inimeste käitumise vastu sellistel perioodidel. Palju aega polnud möödas ka Eesti Vabariigi sünnipäevast ja samal kuupäeval meenutati juba kaks aastat kestnud täiemahulist sõda Ukrainas. Kuid kõigi nende oluliste sündmuste seas jäi eredalt meelde üks,” alustab Kaubandus-Tööstuskoja direktor Piret Potisepp ülevaadet märtsikuus Riias toimunud konverentsilt NOVATORE Imapct Summit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456