Autor: Personaliuudised.ee • 11. juuni 2024

Huvi tehnoloogiasektori vastu on langenud

Wise on juba viis aastat uurinud noorte eelistusi, et selgitada välja, kas ja kui palju on noortel huvi minna õppima tehnoloogiaga seotud erialasid. Kui huvi tehnoloogiasektori vastu on varasematel aastatel järjepidevalt tõusnud või püsinud samal tasemel, siis sel aastal on see languses.
kood/Jõhvi on üks võimalusi Eestis tehnoloogiaharidust saada.

“Wise’i värske Norstati uuring näitab, et peame leidma viise, kuidas tehnoloogiateemad noortele põnevamaks muuta. Tehnoloogia on meie igapäevaelu järjest tähtsam osa, see mõjutab järjest sügavamalt kõiki sektoreid, ning selle valdkonna tundmine ning enda kasuks tööle panemine on vajalik ja tulus oskus igale noorele. Et Eesti iduedulugu saaks jätkuda, on meil vaja rohkem tehnoloogiaalaste teadmistega inimesi, kes saaksid luua maailmamuutvaid lahendusi, kasvatada edukaid ettevõtteid ning viia nii Eesti majandust edasi,” selgitab Wise’i andmeteadlane Kristjan Erik Liive.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456