Autor: Margit Treufeldt • 7. veebruar 2022

Hea võimalus teha töötingimustest teavitamine lihtsamaks

Muudatused töölepingu seaduses panevad paika, et töötajad peavad tööandjalt saama rohkem infot töötingimuste kohta. Suur osa infost on meie töötajatele juba praegu kättesaadav – kas töölepingus, töökorralduse reeglites või siseveebis. Teisalt on see hea refleksioonihetk kõigi tööandjate jaoks: kuidas muuta vajalikud dokumendid töötajatele veelgi lihtsamaks ja selgemaks, kirjutab Swedbanki töösuhete osakonnajuht Margit Treufeldt.
Swedbanki töösuhete osakonnajuht Margit Treufeldt.

2022 on töösuhete jaoks põnev aasta. Töölepingu seaduses sätestatakse hoolduskohustusega töötajate õigus küsida paindlikke töötingimusi, aprillist tulevad suured muudatused perehüvitiste süsteemi. Augustis jõustuvad töölepingu seaduse muudatused tähendavad, et tööandjal on kohustus anda uuele töötajale rohkem informatsiooni töötingimuste kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456