Autorid: Evely Gorobinski, Rinel Pius • 25. mai 2020

Kasulik praktika: terve ja puhtana tööle tagasi

Nüüd on selge, et esimese eriolukorra tähtajaga Eesti kriisi ei seljatanud. Nagu kõik teised ettevõtted, tegime ka meie karme otsuseid ellujäämise nimel.
Märgista kõige sagedamini puudutatavad pinnad punaste kleepsudega
Foto: SOL Baltics

Korraldasime ümber kõigi 2300 töötaja töö, 500 inimesele pidime leidma teise töö või saatma nad puhkusele, sadakond kolleegi tuli kahjuks koondada. Riigitoetusele me ei lootnud, nii et organisatsiooni toimetuleku nimel vähendasime palkasid kõikidel ettevõtte töötajatel. Kõige rohkem juhtkonnal, kõige vähem eesliini töötajatel. Kriisiplaanid on hakanud asenduma kriisist väljumise plaanidega. Kui me aprilli alguses arutasime ekraanide vahendusel, kas on ehk vara rääkida kriisist väljumise plaanidest, siis kaks nädalat hiljem käis töö nende kallal juba täistuuridel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456