Autor: Sirje Tammiste • 29. detsember 2020

Miks avalik konkurss värbamisel alati tulemusi ei too

Tavapäraselt kasutatakse sihtotsingut tippjuhtide ja -spetsialistide leidmiseks. Eks ikka püütakse esialgu avaliku konkursiga sobivat töötajat leida, kuid see ei pruugi tulemusi tuua. Milles põhjus?
Sirje Tammiste
Foto: Raul Mee

1. Tavapäraselt on hinnatud tippjuhid ja -spetsialistid oma tööga nii hõivatud, et nad ei tegele töö otsimisega. Neil pole aega töökuulutusi jälgida ega CV-sid saata. See ei tähenda, et nad poleks valmis sobivat pakkumist kaaluma ja ka uut tööd vastu võtma. Neile on vaja osata läheneda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456