Autor: Kai Saard • 28. detsember 2020

Stell Eesti personalijuht: võtame kasutusele uued programmid, et töö oleks ladusam

Eesmärk on alustada uuel aastal mitme uue programmi juurutamisega, näiteks personali- ja palgaarvestuse jaoks, et muuta erinevad töölõigud ettevõttes ladusamaks, ütleb Stell Eesti personalijuht Nele Sinnep.
Stell Eesti personalijuht Nele Sinnep

Värbamine käib üles-alla

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456