Autor: Kai Saard • 3. märts 2021

Vaktsineerimine töökohtadel: probleemid, ettepanekud, eeskujud

Ülemaailmne pandeemia on jätnud sügava jälje nii tööandjatele kui ka töötajatele. Muutunud on tööpraktikad, mõjutada on saanud äritegevus ja inimeste heaolu. Üha suuremat probleemi nähakse selles, milline mõju on kaugtööl ja eri hirmudel inimeste vaimsele tervisele. Üks hirm on seotud ka koroona vastu vaktsineerimisega – mida saab ettevõtte personaliosakond teha ära selleks, et hirme maandada, teadlikkust parandada ja ohutu töökeskkond tagada?
Foto: Liis Treimann

Kahes Eesti suuremas personalitöötajate sotsiaalmeedia kogukonnas „Eesti personalijuhid” (LinkedIn) ja „Personalijuht” (Facebook) tõstatati teema koroona vastu vaktsineerimise asjus ning edastati ettepanekud seadusloomega tegevatele organisatsioonidele. Mõtted ja ettepanekud pärinevad 19. veebruaril toimunud virtuaalsest töötoast ning liikmete tagasisidest. Töötuba vedasid Helo Tamme ja Maarit Vabrit-Raadla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456