Autor: Personaliuudised.ee • 19. august 2021

5 tingimust, mille peaksid tööle kandideerijad vastama

Kõik, kes pidanud kunagi läbima tööle kandideerimise teekonna, teavad, kui tähtis on selles ahelas tööintervjuu. Vahetu kohtumine võimaldab tööandjal saada kandideerijast palju täpsema ülevaate, kui üksnes see, mis on kirjas CV-s. Tööjõurendi ja värbamisettevõtte Finesta tööjõurendi osakonna juht Kerli Kadak annab viis soovitust, mille järgimine aitab kandideerijal töö saamisele sammu lähemale jõuda ja mida võiksid värbajad kandidaatide puhul silmas pidada.
Finesta tööjõurendi osakonna juht Kerli Kadak

1. Kandidaat peab olema veendunud selles, et teab, millisesse ettevõttesse ja ametikohale ta kandideerib

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456