Autor: Urve Vilk • 3. jaanuar 2022

Suur persoonilugu | Annika Tuulemäe: inimestel peab olema tööl hea olla

Annikat käivitavad keerulised ja esmapilgul isegi võimatuna näivad olukorrad. Tal on elus õnne olnud, sest ta on alati saanud teha seda, mis meeldib. Annika on õppinud Tartu Ülikoolis sotsioloogiat, mis on aidanud tal aru saada ühiskonnas toimuvatest protsessidest. „Olen seda usku, et andmed aitavad teha paremaid otsuseid ning mõista, miks inimesed üht- või teistmoodi käituvad,“ ütleb Annika, kellele on alati huvi pakkunud avaliku arvamuse uuringud.
Annika Tuulemäe
Foto: Meeli Küttim

Kõrvalerialaks ja ka teadustöö teemaks valis ta meedia ja kommunikatsiooni ning selles valdkonnas on ta töötanud pea 20 aastat. „Üks minu tugevusi on kindlasti analüüsivõime, aga mulle meeldib ka töö inimestega,“ kirjeldab ta end.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456