Autor: Helen Roots • 13. juuni 2022

Toimusid esimesed personalitöötajate suvepäevad

Möödunud neljapäeval-reedel kogunes Saku külje all Küla Villas hulk personalitöö aktiviste ja aktiivseid personalitöötajaid, et pidada maha üks tõhus inspiratsioonifestival.
09JUN2022 Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad 2022. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Et koguneti juba eelmisel õhtul, jätkus mõnusasti aega omavahel tutvuda. Sellele aitasid kaasa õhtujuhtide Marko Reikopi ja Helen Pärli juhitud tegevused ning Tiina-Katrina Kaberi loovülesanded. Samuti said soovijad degusteerida veine, teha paadisõitu, vihelda end saunas ja mõnuleda mullivannis, jahutada end jäätisega või hüpata jahedasse järvevette. Nii mõnelegi oli võimalus ööbida mugavas glämpingutelgis esmakordne kogemus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456