Autor: Teeli Remmelg • 23. september 2022

Ehitussektori palgaraport 2022 II kvartal: lihttööliste palk kasvas, inseneridel ja juhtidel tammub paigal

Kui tänavuse aasta algus tõi märke ehitussektori palgakasvu pidurdumisest, siis 2. kvartalis palk kasvas jõudsalt lihttöötajatel, samas aga ehitusinseneride ja -juhtide tasud tammuvad paigal, selgus värskest statistikaameti palgaraportist.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti värskelt avaldatud palgaraport näitas, et tänavu 1. kvartalis ehitusektoris pigem kahanemist näidanud palgad on 2. vartalis pöördunud uuesti tõusutrendi ja lõpuks on kasvuhoo sisse saanud ka lihttöötajate palgad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456