Autor: Helen Roots • 14. aprill 2023

Parima teenindaja konkursi poodiumikohtadel on kolm kolleegi

Teenindajate tase on aastast aastasse aina kõrgem ja seetõttu on ka aina keerulisem nende hulgast vaid üksikuid esile tõsta. Loomingulisus on kindlasti üks märksõnu, mis need kolm kolleegi pjedestaalile kergitas.
Teeninduskonkursi võitjad.

"Iga aastaga on teeninduse ja teenindajate tase ainult tõusnud. On tunda, et teenindajad on avatud ja vabad," kommenteeris konkurssi staažikas žüriiliige Merli Viks Rakvere Aqva Hotel & Spast. Žüriiliikmetel oli keeruline oma lemmikut valida ja ka Ivika Kook Tradehouse Ilukaubamajast sõnas superfinaali tulemuste selgudes: "Teenindajate tase on tõesti väga kõrge. Noortel inimestel on seda loomingulisust, mida teenindustöös vaja on."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456