Autor: Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener • 16. mai 2023

Mats Soomre: tööõnnelikkus on muutumas järjest olulisemaks teemaks

Inimesed veedavad tihti töökaaslaste ja tiimiga rohkem aega kui oma perega. See on ka üks põhjus, miks on ettevõtete sisekultuuris hakatud töötaja õnnelikkust tema ametipositsioonil hindama järjest rohkem nii töötaja kui juhtide poolt vaadatuna.
KoostööKunstiKooli Belbin Eesti asutaja ja treener ning ettevõtluskõrgkooli Mainor lektor Mats Soomre
Foto: Tiit Tamme

Mis on tööõnnelikus?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456