Autor: Äripäev • 3. juuli 2023

Juuni tööjõuturul: 300 koondamist ja keerulised ajad tööstusele

Juuni tööjõuturg paistis silma keeruliste aegade poolest töötlevas tööstuses.
Tööstusel kipub raske olema.
Foto: Liis Treimann

Töötukassa kommunikatsiooninõunik Lauri Kool selgitas, et tänavu juunis oli võrreldes eelnevate aastate sama ajaga ettevõtete tegevusala, kus koondamine kavas, väga kitsas. Kuu seitsmest koondamisest teatajast kuus esindasid töötlevat tööstust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456