Autor: Helen Roots • 26. juuli 2023

Tulevikupõhine personalitöö: kuidas AI tulek mängu muudab ja mis riske see sisaldab

Tehnoloogia areng on kaasa toonud hulga uuenduslikke võimalusi, mis aitavad personalijuhil oma tööd oluliselt lihtsustada ja tõhustada, keskenduda strateegilistele ülesannetele ja võtta vastu teadlikumaid otsuseid. Kuidas siis AI-d personalijuhtide igapäevatöös edukalt ära kasutada?
AI saab olla täpselt nii hea, kui on sellele ette antud andmed!
Foto: Pixabay

Mõistagi püüdleb iga ettevõte kiiremini ja nutikamalt toimiva personalijuhtimise poole. Tasub aga silmas pidada, et kuigi AI võib endaga kaasa tuua palju eeliseid, tuleb arvesse võtta ka mõningaid riske ja ohukohti. Missugused on 5 suurepärast võimalust AI-d personalitöösse kaasata ja milliseid riske tuleks püüda juba eos vältida?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456