Autor: Urve Vilk • 5. september 2023

Piret Potisepp: nügin oma inimesi nende mugavustsoonist välja

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktor Piret Potisepp tahab olla oma meeskonna jaoks julgustaja. „Ma püüan inimesi nügida nende mugavustsoonist välja. Mõnikord tuleb see lihtsamalt välja, teinekord mitte,“ ütleb ta.
„Ma oleksin olnud halb eesti keele õpetaja,“ usub Piret kindlalt.
Foto: Meeli Küttim

Pärast keskkooli lõppu oli Piretil kaks valikut: kas õppida Tallinna Ülikoolis eesti filoloogia või Tallinna Tehnikaülikoolis toiduainete tehnoloogia erialal. „See on ainus kord, mil pere heas mõttes sekkus,“ meenutab ta, ja lisab, et vanemad soovitasid Tallinna Tehnikaülikooli ja tagantjärele tarkusena oli see õige otsus. „Ma oleksin olnud halb eesti keele õpetaja,“ põhjendab ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456