Autor: Kristjan Pruul • 31. jaanuar 2024

Läti lõdvendab võõrtööliste palganõudeid

Läti valitsus otsustas avada madalapalgalised sektorid suuremale hulgale kolmandatest riikidest tulevatele töötajatele ja lõdvendab senist võõrtööliste keskmise palga nõuet.
Läti valitsus kavatseb välistööjõule avada ka madalapalgalised sektorid.
Foto: Andras Kralla

Tulevikus tuleb senise riigi keskmise palga asemel Euroopa Liidu välistele töötajatele maksta sektori aastatagust keskmist palka, selgus Läti ringhäälingu vahendusel teisipäevasest Läti valitsuse eelnõust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456