Autor: Helen Roots • 22. veebruar 2024

Hirvo Surva: juhtimine algab vaikusest

Personalitöö aastakonverentsi avaettekande tegi armastatud koorijuht Hirvo Surva, kes jagas kuulajatega oma määratut kogemust, kuidas panna üks eriilmeline, käratsev ja rübelev parv ühes taktis hingama.
“Mina ei ole oma poistele õpetaja ega dirigent, vaid kolleeg,” avaldab armastatud koorijuht ühe oma meeskonnajuhtimise võluvõtmetest.
Foto: Brit Maria Tael

Juhtimisest rääkides nendib Hirvo, et ilmselt ei ole saalisviibijaist kellelgi nii suure hulga personali juhtimise kogemust kui temal – 30 000 inimest näo ees, sada tuhat selja taga. Seega on tõepoolest põhjendatud, et just tema on see inimene, kes inimeste juhtimisele keskenduva konverentsi päeva avab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456