Autor: Teeli Remmelg • 6. mai 2024

Ehituses liigub tööotsijaid rohkem kui varem

Hetkel on ehitusmahud tuntavas languses ja see suurendab töötajate koondamisi ja nõrgemate ettevõtete sulgemisi. Samas lubavad tugeva visiooniga ettevõtted headest töötajatest alles viimases hädas loobuda, sest muidu pole neid vajadusel enam kusagilt võtta.
Ehitustrusti juht Kaido Somelar saab varasemast enam tööotsijate kirju. Foto: Ehitustrust

Ehitussektor on läbinud viimastel aastatel hulga kriise, turg on lainetanud üles-alla ja kõigil on värskelt meeles, kui keeruline oli buumi ajal töötajaid leida. Veelgi keerulisem oli leida häid töötajaid. Seetõttu paljud ennast kindlamalt tundvad ettevõtted pigem motiveerivad töötjaid, seda vajadusel ei pruugi neid enam kusagilt saada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456