Autor: Kristjan Vanaselja • 19. veebruar 2020

Ükskord petab iga töötaja niikuinii!

Minu lapsepõlves lubas pikemat koolist puudumist vaid arstitõend. Ei piisanud lapsevanema kirjast ega midagi. Kui üle paari päeva puudusid, pidi doktor usutava alibi andma, muidu järgnes pahandus. Nüüd ei kirjuta arstid enam ammu puudumistõendeid ja isegi kehalisest kasvatusest võin lapse ise vabastada.
GoWorkaBiti tegevjuht Kristjan Vanaselja.
Foto: Raul Mee

Töötajatega on lood aga keerulisemad. Sattusin lugema Päevalehe artiklit, milles kurdetakse, et inimesed kasutavat haiguslehti kurjasti – küll pohmelli, küll lihtsalt kehva tuju tõttu töölt puudumiseks. Kui töötaja kontorisse helistab ja niru tervist kurdab, on sellest võimalik vaid ühte järeldada: küllap pani öö otsa pidu ja lidub nüüd kempsu vahet, selge see, et niimoodi ei saa tööle ilmuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456