Autor: Gregor Alaküla • 23. veebruar 2022

Lihtne nipp töötajaid leida: tee nende palgad avalikuks

Saates jagavad personalispetsialistid aastate jooksul kuuldud halvimaid ja parimaid põhjendusi palgatõusu küsimiseks.
Foto: Panthermedia/Scanpix
Swedbank on olnud pikalt palgavahemike avalikustamise eestkõneleja ning ettevõtte tasuvaldkonna juhi Piret Prangeli sõnul on tasunumbrite avaldamine töökuulutustes kandidaatide huvi tugevalt elavdanud, selgus saatest "Kasvukursil".
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456