Autor: Helen Roots • 3. oktoober 2023

Olla inimene ja lasta ka teistel olla

Mitmekesisusest kõneldes ei tasuks takerduda üksnes soolisusse ja vanuselisusse – need kaks aspekti on vaid mitmekesisuse kui nähtuse veepealne osa. Samuti ei saa mitmekesisusest rääkides jätta kõrvale võrdsust ja kaasamist. Kuidas need kolm omavahel seotud on?
Fotol Personaliuudiste juht Helen Roots ja psühholoog Andero Teras
Foto: Andres Laanem

Saatesarja „Töö ja palk“ oktoobrikuu esimeses saates on külas Mõttemaru juht, koolitaja ja psühholoog Andero Teras, kes avab mitmekesisuse mitmetahulist maailma ja räägib, keda me töökeskkonnas peale eelnimetatute tähele panema peaksime. Vastuse leiab muuhulgas ka personalijuhile väljakutset pakkuv küsimus, kuidas harida mitmekesisuse teemal nii juhte kui töötajaskonda.

Veel teeme saate käigus selgeks, mida kujutavad endast neurotüüpiliselt ja -atüüpiliselt toimivad ajud, miks ja kuidas integreerida töökeskkonda just viimaseid, mida tasuks lisada hüvede paketti migreenitajate jaoks, kuidas julgustada inimesi rääkima oma eripäradest juba töövestlusel, kuidas peletada eelarvamusi ning kellele ja missuguseid mööndusi teha. Samuti ei saa mitmekesisuse teemat käsitledes mööda minna töökiusust ja mikroagressioonist.

Anderole on sel teekonnal seltsiks Personaliuudiste juht Helen Roots.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456